Virtual Reality Antwerpen

Virtual reality, een nieuwe wereld, een populaire wereld, een wereld waar alles kan en mag. Stap in een virtual reality game in Antwerpen en ontdek je verborgen capaciteiten!

 

Hoe werkt het?

 

Met de games van virtual reality stap je in een andere dimensie. Een wereld waarin je vecht tegen het kwaad, je mysterieuze raadsels oplost en je jezelf goed gaat entertainen.

 

Met een virtual reality bril, een laptop op je rug en een speciaal pak aan, kan je in de vrije ruimtes meteen aan de slag. Alè aan de slag, de overwinning behalen natuurlijk!

 

Je loopt vrij rond, zonder last te hebben van vervelende kabels. Wat houdt je nog tegen? Niets, toch? Dat dacht ik al!

 

Laat het beest maar lekker los!

 

Tegen de muur lopen? Nee, dat kan niet. Wij geven je op tijd een signaal in je bril. Zo kan je ook weer veilig naar huis, als je dat nog wilt tenminste. 😉

 

Verschillende rooms

 

Bij virtual reality in Antwerpen of zeg maar The Grid, kan je kiezen uit verschillende speelrooms.

 

Singleplayer

 

Speel je het spel liever alleen? Los een mysterieus raadsel op in de game: ‘A lost room’. De spanning stijgt snel, je bent gewaarschuwd!

 

Misschien begluurt iemand je! Wees dus alert, want het is snel GAME OVER!

 

Multiplayer

 

Met de mulitplayer games, vorm je samen met je vrienden, familie of collega’s één team. Samen is sterker dan één toch?

 

Houdt er iemand de wacht? Want jullie vijand is nogal bloeddorstig en kan vanuit elke hoek opdagen. Wees voorzichtig! 😉

Virtual reality in Antwerpen is goed voor:

 

Een teambuilding voor collega’s

 

Virtual Reality in Antwerpen is ideaal voor een teambuilding voor collega’s. Waar kan je je hele team nog uit hun comfort zone halen en kijken hoe ze een team vormen?

 

Wie gaat de leiding nemen, wie werkt goed mee of net niet? Hoe werken ze samen en hoe is het gesteld met de communicatie?

 

Zodra de virtual reality brillen op het hoofd zijn, ontdek je het!

 

In een andere wereld, kom je los. Je vergeet de buitenwereld, dus meer jezelf zijn dan daar? Dat kan bijna niet. De ideale teambuilding dus!

Een bedrijfsuitje

 

Niet alleen als teambuilding is de virtual reality gaming center in Antwerpen ideaal. Ook als bedrijfsuitje is het een unieke ervaring.

 

Altijd maar op kantoor, nooit eens wat anders… Dat gaan we even aanpassen door naar The Grid te gaan, toch?

 

Een beleving die je werknemers productiever dan ooit maakt. Uit hun comfortzone, lekker losgaan en gewoon heel even ontspannen. Dat kan iedereen wel gebruiken.

 

Waar wacht je op? Ontvang je tickets voor het hele kantoor!

 

Een verjaardagsfeest

 

Wat is er nu leuker dan met z’n allen een virtual reality ervaring te beleven.

 

Het is erg populair. En wedden dat ze het met een verjaardagsfeestje, nog niet gedaan hebben? Daar komt dus nu verandering in!

 

Met vrienden is altijd beter dan alleen.

 

Niet nadenken, stap in een andere dimensie met al je vrienden. Vorm een team, die nog nooit zo sterk uit de hoek is gekomen!

 

Laat ons zien wat jullie in petto hebben. Gaan jullie winnen?

 

 

 

Virtual reality is toch een geweldige uitvinding! Ongelofelijk hoeveel plezier, samenwerking en communicatie erbij komt kijken.

 

Ga voor een onvergetelijke teambuilding, bedrijfsuitje, verjaardagsfeestje of gewoon een leuke uitstap met vrienden of familie. Je wilt het toch ook eens gedaan hebben? Ontvang nu je tickets en maak er een virtuele dag van!