Paasvakantie 2019

De paasvakantie van 2019 is in zicht. Ja… en wat moeten we doen? Juichen natuurlijk! Want in de paasvakantie is het tijd voor leuke familieuitstapjes! Grapje. Zet je schrap, want je gaat je niet kunnen inhouden!

 

In de paasvakantie van 2019 ga je naar een virtual reality center!

 

Wat is virtual reality?

 

Virtual reality, je hebt het zéker al gehoord, gelezen of gezien. Maar wat is die populaire virtual reality nu eigenlijk? Of wat moet je met een VR-bril die je bij je smartphone krijgt?

 

Virtual Reality of VR is een technologie waarbij je een bril op je hoofd zet en jezelf in een andere wereld waant. De bril registreert elke beweging van je hoofd, waardoor het lijkt alsof je écht in een andere wereld zit. Virtual reality is op een punt gekomen dat je een bril op zet en 360 graden om je heen kan kijken, zodat je alles in 3D beleeft.

 

Wat kan je doen met virtual reality?

 

Je kan VR-video’s bekijken op Youtube, je kan via bepaalde platformen communiceren via virtual reality. Er bestaan therapieën zoals vliegangst overwinnen met virtual reality, er bestaan trainingen en opleidingendie ervoor zorgen dat er gedetailleerd geleerd kan worden.

 

Maar…

 

Dat is niet wat je in de paasvakantie van 2019 gaat doen hoor! Er bestaan virtual reality games. Jij gaat in de paasvakantie samen met familie of vrienden stappen in de gaming wereld van virtual reality!

 

Wat je te wachten staat, ontdek je bij The Grid. Wat ik je ga verklappen, ontdek je hieronder!

 

Hoe werkt het?

 

Je betaling gebeurt virtueel.

 

Ha ha, dat had je gedacht hé… Nee nee, de betalingen gebeuren in de échte wereld. 😉

 

Je krijgt een virtual reality bril op je hoofd, een pack aan, een laptop op je rug en je bent klaar voor de strijd. Je paasvakantie kan niet meer stuk, wedden?

 

Tijd om wat vijanden een poepie te laten ruiken vind je ook niet!

 

Welke games?

 

Single player: A lost room

 

Ben je ooit in een escape-room terecht gekomen? Dan heb je wellicht al een idee hoe het hier aan toe gaat. Of nog niet? Reden te meer om het te ervaren, en dan direct tegoei!

 

Ben je klaar om een escape-game te betreden in virtual reality? Ben je zéker dat je de spanning aankan? Ruik je de geur van overwinning? Bereid je dan maar voor!

 

Je beland in een escape-game waar alles mogelijk is. Met alles bedoel ik ook echt alles. Geen grenzen zoals in het echte leven. Virtual reality heeft zo veel meer te bieden!

 

Gevaar kan plots opduiken. Maar eerst merk je niets. Alles is normaal. Een wetenschapper praat tegen je en stelt je gerust.

 

Maar daarna begint het… Dingen gebeuren die je niet verwacht. Je snapt het niet en wilt het graag weten. Ga je op tijd ontsnappen? En wat als iemand je continu in de gaten houdt? Niemand kan je waarschuwen want je speelt de VR-game helemaal alleen.

Je krijgt je antwoorden bij The GRID. 

 

Single player: Guns ’n’ Stories

Virtual reality kan je in België spelen dus waarom naar het Wilde Westen gaan, als we het Wilde Westen ook naar hier kunnen halen? Speel het humoristisch Wilde Westen spel: Guns ‘n’ Stories!

 

Vechten tegen de echte bazen van het Wilde Westen. Je gun met beide handen vastnemen en blijven schieten. Een goede verstopplek zoeken en actief blijven bewegen om kogels te vermijden. Dat is wat je te wachten staat bij Guns ‘n’ Stories.

 

Daarnaast geniet je ook van de omgeving. Zulke mooie plekken zie je niet alledaags.

 

Single player: Fruit Ninja VR

Fruit Ninja! Ja, hij is in VR!

 

Wees een echte Belgische VR-ninja. Sloop het fruit door je ninjavaardigheden te gebruiken. Let wel op voor de bommen. Ontwijk ze met je beste schijnbewegingen.

 

Hangen de bommen je de keel uit? Schakel je ‘zen-modus’ aan en ontvang al het fruit zonder ook maar één bom.

 

Ontdek elke modus die je kan gebruiken. Want niet alleen de zen-modus leidt je tot de overwinning.

 

Multi players (4) Arizona Sunshine

Bij het spel Arizona Sunshine word je overspoeld door zombies. Maar er is nog hoop! Ga op zoek naar menselijk contact en bescherm je tegen bloeddorstige zombies die je onderweg tegenkomt! Alleen? Nee natuurlijk niet, ga met vier vrienden de strijd aan!

De virtual reality in België blijft zo slecht nog niet hè?

 

 

Je paasvakantie van 2019 nu al voorbereiden? Ontvang je tickets en tel de dagen maar af!