hoe ontspannen

Hoe je moet ontspannen, ontdek je snel. Het is goed dat je hier over nadenkt en het niet verder laat komen. Ontspannen moet je gewoon écht doen. Punt. Dat heb je wel door denk ik hé?

Hoe ontspannen? Met yoga, maar écht geen zever!

Yoga staat welbekend om een soort spirituele ervaring. Als je het nooit hebt gedaan, dan is het wat vreemd.

’T valt wel allemaal reuze mee hoor!

Je moet er wel open minded voor zijn. Het is dus niet voor iedereen weggelegd. Maar als je echt nood hebt aan ontspanning, dan is het gewoon een must do.

Met yoga, verkeert je lichaam in een ontspannen modus. Als je Yogales eindigt, voel je je zo vrij als een vogel, wedden?

Waan je in een virtuele wereld

Virtual reality is een technologie die op de dag van vandaag nog sterk aan het evolueren is.

Door een virtual reality bril op te zetten, kom je in een andere wereld terecht. Een wereld waarin alles kan en alles mag.

En net daarom, kom je tot rust. Je vergeet het hier en nu, je beseft heel even niks meer van je realiteit. Alleen jij en je andere dimensie spelen nu een rol.

Wil je deze ontspanning ervaren? Ontvang dan nu je tickets bij The GRID!

Dompel je in een hele Netflix-reeks

Wat is er naast een virtuele wereld en een Yogales nog ontspannender?

Naast de virtuele wereld, weet ik het zo nog niet hoor. Maar naast de Yogales heb je ook nog een hele dag “Netflix and Chill”, toch?

Bekijk je favoriete of zelfs nieuwe serie op Netflix en verplaats je de komende uren voor niemand! Je hebt deze ontspanning nodig, doe er ook wat mee…

Ga het geluid van de pimpelmeesjes ervaren

Ben je een natuurliefhebber? Of houd je gewoon lekker van het groen? Ga een wandeling maken en ervaar de verschillende geluiden alsook het heerlijk gefluit van kleine schattige pimpelmeesjes of roodborstjes.

Je bent snel ontspannen. Dus, ga de deur uit en zet een stapje in het bos of volg een mooie wandelroute.

Negeer je telefoon

Je hebt het wellicht al eens ervaren… Je zat er ontspannen bij tot je telefoon voor de zoveelste keer afging en je je geroepen voelde nogmaals te antwoorden.

Daar gaat je ontspanning.

Leg je telefoon eens weg? Ja, natuurlijk is het anno 2019 moeilijk om de vijand van je smartphone te moeten spelen, maar het geeft je meer rust in je hoofd.

Just me, myself and I. Daar heb je toch ook eens nood aan? Wel, leg hem een paar uren weg en geniet van andere leuke dingen!

Zet je hoofdtelefoon op met ontspannende muziek

Heb je favoriete muziek? Wat een vraag, natuurlijk heb je dat. Zet je favoriete muziek op met een hoofdtelefoon of gewoon via je televisie of boxen in je kamer.

Kom tot rust, door je helemaal over te geven aan de klanken van de achtergrondinstrumenten.

Sluit je ogen en geniet. Meer moet je niet doen! Laat je gedachten ver hier vandaan dwalen en waan je op een plek waar je nu wenst te zijn…

Er zijn zó veel manieren om even tot rust te komen en je ontspannen te voelen. Welke vond jij het beste?

De virtual reality?

Dat dacht ik al! Groot gelijk trouwens. 😉 Ontvang meteen je tickets en wacht niet langer. Je hebt er gewoon écht nood aan, anders zou je deze blog niet hélemaal tot het einde lezen, toch?