Een virtual reality teambuilding

Een virtual reality teambuilding is een niet-alledaags bedrijfsuitje. Voilà. Reden nul is al gepasseerd. Maar dat is lang niet de enige goede reden…

 

1 Vergeet het hier en nu

Stap in een andere dimensie om de wereld van virtual reality te ontdekken. Je maakt je samen met je VR-bril, je gun en je VR-pak klaar, om in een nieuwe ervaring te stappen. Een ervaring die je kan beleven op elk feestje, trouw, verjaardag, noem maar op. Want daar ga je je verhaal vertellen, wedden?

 

De VR-bril zorgt ervoor dat je ondergedompeld wordt in een wereld waarin je je machtig voelt wanneer je schiet, een wereld waarin je kan opstaan uit de dood, een wereld waarvan je niet wist dat hij bestond. Gewoonweg een wereld die ervoor zorgt dat je onze planeet aarde even vergeet.

 

De spanning stijgt en het zweet druppelt van je gezicht af. “Hoezo, het is toch niet echt?” Dat zeg je nu maar zet je bril eens op? We spreken elkaar later wel. Organiseer jij alvast de virtual reality teambuilding.

 

2 Met een virtual reality teambuilding, leer je je collega’s pas echt kennen

Een teambuilding doe je om je teamverband te versterken, een leuke band te creëren en om je collega’s beter te leren kennen.

 

Je kan een teambuilding organiseren waarbij de echte wereld je niet ontnomen wordt. Saaaaaai. Ga je zo je team beter leren kennen? Nope!

 

Je leert elkaar pas kennen wanneer je je comfortabel voelt. Wanneer je in je ‘zone’ bent. En wanneer ben je in je ‘zone’? Wanneer je vergeet dat er starende mensen rondom je zijn. Zonder ook maar twee seconden na te denken, vergeet je alles en ga je koste wat het kost, de overwinning behalen.

 

Maar wie van je team staat op de uitkijk? Wie is de initiatiefnemer van het team en komt met een slimme strategie? En wie valt zonder overleg direct aan? Ontdek het in de virtual reality games bij The GRID.

 

3 Winnen doe je niet alleen maar in team

Er is één doel. En dat is de overwinning. Een goede samenwerking en communicatie is van belang. De onderlinge communicatie wordt door deze virtual reality teambuilding flink verbeterd.

 

Achteraf overleg je wat beter kon.

 

4 Het team wordt hechter en komt dichter bij elkaar

Een teambuilding moet je team dicht bij elkaar brengen. Nergens brengt het je team zo dicht, als bij een virtual reality teambuilding.

 

In een wereld waar alles mogelijk is, ben je voor even heel gelukkig. Gezien de gelukshormonen sterk hun werk doen, levert dat voor het team positieve resultaten op. Dus? Waar wacht je op?

 

5 Uiteenlopende spellen, maar jij kiest!

In een wereld van virtual reality kies je zelf het spel. Je hebt alles in eigen handen.

 

Heb je liever een actiegame, waarbij je ogen op je rug moet hebben of je collega de wacht moet houden voor een of ander bloeddorstig beest? Of doen jullie het liever rustig aan?

 

Of… Doe het gewoon alle twee, dan heb je ineens alles gehad!

 

 

Kijk je er nu al naar uit? Ben je klaar om een spannende en tegelijk virtuele dag te beleven met het hele team?

 

Ontdek het team in een ander perspectief met een virtual reality teambuilding bij The GRID. Krijg nu direct toegang tot je tickets bij het gamecenter. Reken maar op een onvergetelijke dag!